Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Zrážka pri Veľkých Chlievanoch si vyžiadala jedného zraneného

Ilustračná snímka. Foto: TASR Michal Svítok

Po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby si zranenú osobu podľa hovorcu hasičov prevzali zdravotníci a následne túto odviezli na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

Veľké Chlievany 11. októbra (TASR) - Zranenie jednej osoby si vyžiadala zrážka dvoch osobných áut v utorok (10. 10.) predpoludním pri Veľkých Chlievanoch (okres Bánovce nad Bebravou). Pri dopravnej nehode zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou s jedným zásahovým vozidlom. TASR o tom v stredu informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

"Zasahujúci hasiči vymedzili miesto dopravnej nehody, preverili zdravotný stav oboch účastníkov a zranenej osobe poskytli do príchodu zdravotníkov predlekársku pomoc a ošetrenie. Súčasne na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia," opísal Petrík.

Po príchode posádky Záchrannej zdravotnej služby si zranenú osobu podľa neho prevzali zdravotníci a následne túto odviezli na ďalšie ošetrenie do nemocnice. "Vytečené prevádzkové kvapaliny príslušníci HaZZ zachytili pomocou absorpčnej látky a po zdokumentovaní udalosti políciou z vozovky odstránili následky dopravnej nehody," dodal.