Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

V Tvrdošovciach horel rodinný dom, hasiči zasahovali vyše dvoch hodín

Hasiči zasahovali v nedeľu 22. októbra 2017 po 19.00 h pri požiari rodinného domu na Gorkého ulici v obci Tvrdošovce v okrese Nové Zámky. Foto: TASR - KR HaZZ v Nitre

Požiar spôsobil škodu predbežne vyčíslenú na 50.000 eur.

Tvrdošovce 23. októbra (TASR) - Hasiči zasahovali v nedeľu (22.10.) po 19.00 h pri požiari rodinného domu na Gorkého ulici v obci Tvrdošovce v okrese Nové Zámky. Ako TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Nitre Michal Varga, požiar spôsobil škodu predbežne vyčíslenú na 50.000 eur.

"Hasiči zasahovali pre veľké zadymenie v pretlakových dýchacích prístrojoch, požiar likvidovali približne dve a pol hodiny. Na jeho likvidáciuotreboval pi celkom 18.000 litrov vody, nikto sa nezranil. Na mieste udalosti bol prítomný zisťovateľ príčin požiarov. Uchránené hodnoty vyčíslili na 30.000 eur," povedal Varga s tým, že príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Pri požiari zasahovalo sedem hasičov z Nových Zámkov s tromi kusmi techniky a sedem členov Dobrovoľného hasičského zboru z Tvrdošoviec s jedným kusom techniky.