Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

HĽADÁ SA: Z reedukačného centra v Levoči utiekla A. Salaiová

Polícia pátra po 17-ročnej Annemárii Salaiovej (na snímke) z Pezinka, ktorá utiekla z reedukačného centra v Levoči. TASR o tom informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Ako priblížila, nezvestné dievča najprv ušlo z reedukačného centra v Levoči, no našli ju a dočasne umiestnili do Centra pre deti a rodiny (CDR) v Pezinku, kým si po ňu z Levoče prídu. Ona medzitým zase ušla. „Menovaná je nezvestná od 3. novembra, keď v čase okolo 11.00 h utiekla z CDR v Pezinku. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa. Annamária je vysoká 156 centimetrov, je štíhlej postavy, má hnedé oči a vlnité hnedé vlasy s melírom asi po lopatky. Akékoľvek informácie o hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade prostredníctvom telefónneho čísla 0961893371 alebo linky 158, prípadne formou správy na policajnej stránke na sociálnej sieti. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Annamária je vysoká 156 centimetrov, je štíhlej postavy, má hnedé oči a vlnité hnedé vlasy s melírom asi po lopatky.

Levoča 11. novembra (TASR) – Polícia pátra po 17-ročnej Annemárii Salaiovej z Pezinka, ktorá utiekla z reedukačného centra v Levoči. TASR o tom informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Ako priblížila, nezvestné dievča najprv ušlo z reedukačného centra v Levoči, no našli ju a dočasne umiestnili do Centra pre deti a rodiny (CDR) v Pezinku, kým si po ňu z Levoče prídu. Ona medzitým zase ušla. „Menovaná je nezvestná od 3. novembra, keď v čase okolo 11.00 h utiekla z CDR v Pezinku. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa.

Annamária je vysoká 156 centimetrov, je štíhlej postavy, má hnedé oči a vlnité hnedé vlasy s melírom asi po lopatky.

Akékoľvek informácie o hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade prostredníctvom telefónneho čísla 0961893371 alebo linky 158, prípadne formou správy na policajnej stránke na sociálnej sieti.