Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Hokejové mestečko v košickom Amfiteátri ožije aj v tomto roku

Údržba amfiteátra v Košiciach, Archívne foto. Foto: TASR/Svätopluk Písecký

Vybrané zápasy Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2013 budú môcť návštevníci Hokejového mestečka Košice 2013 sledovať na veľkoplošnej obrazovke počas všetkých hracích dní šampionátu.

Košice 27. apríla(TASR) – Najväčšia zóna pre hokejových fanúšikov na Slovensku v Amfiteátri v Košiciach opäť otvorí svoje brány. Ako informovala Annamária Sýkorová z Občianskeho združenia pre Košice Sever, vybrané zápasy Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2013 budú môcť návštevníci Hokejového mestečka Košice 2013 sledovať na veľkoplošnej obrazovke počas všetkých hracích dní šampionátu.

„Od 3. do 19. mája bude vynovený Amfiteáter otvorený pre všetkých, ktorí chcú opäť zažiť pravú hokejovú atmosféru. Pripravený je sprievodný program, občerstvenie, hry a súťaže,“ povedala Sýkorová.

V minulom roku si finálový zápas s Rusmi pozrelo 10.000 divákov. A boli aj takí, ktorí sa do Amfiku nedostali. Preto sa organizátori rozhodli, že v tomto roku ponúknu vstupenky aj v predpredaji v sieti Ticketportal.

„Hokejové mestečko Košice 2013 je pokračovaním úspešného projektu z roku 2011, kedy boli Košice spolu s Bratislavou dejiskom hokejových majstrovstiev, aj minuloročných premietaní finálových zápasov, kedy sa naši dostali až do bojov o zlato,“ doplnila Sýkorová.

Organizátorom podujatia je Mesto Košice a Občianske združenie Pre Košice Sever.