Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Diaľnica D1 je prejazdná

Na 17. kilometri diaľnice D1 smerom do Bratislavy sa 20. júla 2017 stala hromadná dopravná nehoda. Foto: facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru

Diaľnica D1 bola neprejazdná po hromadnej dopravnej nehode, ktorá sa stala popoludní vo štvrtok na 17. kilometri diaľnice D1 smerom do Bratislavy

Bratislava 21. júla (TASR) – Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je po štvrtkovej hromadnej dopravnej nehode prejazdná v dvoch jazdných pruhoch. Zároveň v troch jazdných pruhoch je prejazdná diaľnica v smere z Bratislavy do Trnavy. TASR o tom informovala vo štvrtok bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Na 17. kilometri diaľnice D1 smerom do Bratislavy sa 20. júla 2017 stala hromadná dopravná nehoda.
Foto: facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru


Diaľnica D1 bola neprejazdná po hromadnej dopravnej nehode, ktorá sa stala popoludní na 17. kilometri diaľnice D1 smerom do Bratislavy. Cez všetky tri jazdné pruhy sa prevrátil kamión, ktorý dostal pravdepodobne defekt. Následne do neho narazilo ďalších päť áut - jeden kamión, dve dodávky a dve osobné autá.

Na mieste zasahovalo takmer 30 hasičov z Bratislavy, Pezinka a Senca so 14 kusmi techniky, ťažká technika Národnej diaľničnej spoločnosti i vrtuľník. Do Univerzitnej nemocnice Bratislava bolo prevezených šesť zranených ľudí, konkrétne do nemocníc v Ružinove, na Kramároch a v Starom Meste. Dvaja pacienti utrpeli stredne ťažké zranenia, ostatní ľahšie.