Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Na karlovesko-dúbravskej radiále bude obmedzená električková doprava

Ilustračné foto Foto: TASR - KRPZ v Bratislave

Náhradná autobusová doprava však bude zabezpečená. TASR o tom informovala hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová.

Bratislava 21. novembra (TASR) - Pre úpravu koľajových tratí s otvoreným štrkovým lôžkom na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu a Karloveskej bude v týchto dňoch vylúčená električková doprava v úseku od tunela do Dúbravky. Náhradná autobusová doprava však bude zabezpečená. TASR o tom informovala hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová.

Obmedzenia sa dotknú liniek číslo 4, 5 a 9. "Počas krátkodobých výluk električkovej dopravy bude v úseku Most SNP - Dúbravka, Pri kríži suplovať dopravu náhradná autobusová linka X5," uviedla hovorkyňa.

Práce na koľajovej trati sa budú realizovať približne od 17.30 h do prejazdu prvého ranného spoja v nasledujúci deň, a to od 22. do 24 novembra a od 29. novembra do 1. decembra.

Od 22.00 h do prejazdu prvého ranného spoja v nasledujúci deň sa začnú práce dnes a potrvajú do soboty (22.11.) rána. V tomto čase budú pokračovať aj od 27. do 29. novembra.

"Cestujúcich prosíme o trpezlivosť a vopred sa im ospravedlňujeme," dodala Volfová.