Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Mestské kultúrne stredisko v Komárne čaká rekonštrukcia

Komárno, ilustračná snímka. Foto: TASR/Milan Drozd

Začiatkom leta získalo Mestské kultúrne stredisko v Komárne dotáciu z Environmentálneho fondu na zvýšenie energetickej účinnosti existujúcich verejných budov vo výške 120.000 eur.

Komárno 23. augusta (TASR) – Mestské kultúrne stredisko v Komárne čaká rekonštrukcia. Mestskí poslanci schválili na modernizáciu jeho budovy a Dôstojníckeho pavilónu viac ako 17.000 eur. Ako informovalo vedenia mesta, pôjde z tejto sumy 4000 eur na výmenu svetelnej techniky, 6100 eur bude stáť zvuková technika a zvyšných 7000 eur pokryje náklady na kúpu a výmenu javiskovej opony a záclon v obidvoch budovách.

Začiatkom leta získalo Mestské kultúrne stredisko v Komárne dotáciu z Environmentálneho fondu na zvýšenie energetickej účinnosti existujúcich verejných budov vo výške 120.000 eur. Táto dotácia sa využije na výmenu okien a dverí, ktorá sa začne v septembri tohto roka. Spoluúčasť mesta na projekte predstavuje 6000 eur. Mestské kultúrne stredisko od tejto rekonštrukcie očakáva zníženie nákladov na vykurovanie či chladenie objektu.