Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

Koncert vďaky Ligy proti rakovine už o 8 dní

Foto: Liga proti rakovine

Koncert sa uskutoční na Nám. SNP v Bratislave s oficiálnym začiatkom o 16:00 hodine a predpokladaným ukončením o 20:00 hodine.

Bratislava 5. apríla (TERAZ.sk) - V piatok 13. apríla 2012 sa uskutoční už III. ročník Koncertu vďaky, ktorý organizuje Liga proti rakovine s cieľom poďakovať širokej verejnosti, partnerom, dobrovoľníkom, prispievateľom za podporu Dňa narcisov i za dôveru prejavovanú počas jej 22-ročného pôsobenia na Slovensku.

„Boj proti rakovine nemôžeme prehliadať ani ignorovať, lebo sa dotýka bez rozdielu nás všetkých. Myslím si, že verejne známe tváre by mali priazeň, ktorú dostávajú od verejnosti, využívať práve na podporu takýchto zmysluplných projektov. Na Koncerte vďaky rada zaspievam a dúfam, že niekoho tým poteším a povzbudím“, hovorí Beáta Dubasová jedna z účinkujúcich na koncerte.

Koncert sa uskutoční na Nám. SNP v Bratislave s oficiálnym začiatkom o 16:00 hodine a predpokladaným ukončením o 20:00 hodine. Záštitu nad koncertom prevzal primátor Bratislavy Milan Ftáčnik.
Ak prídete na koncert, tešiť sa môžete na známych umelcov i skupiny, ktorí vystúpia bez nároku na honorár:
Pavol Hammel, Beáta Dubasová, Robo Grigorov, Martin Harich, Monika Bagárová, Alžběta Kolečkářová, The Pastels, Lady Licious, Mukatado, Robo Opatovský & band, La Gioia, dychová hudba Spojár, Bailadora Dance Group

Moderovania koncertu sa už po tretíkrát ujali Richard Vrablec a Lucia Hablovičová.

Svoju podporu Dňu narcisov prisľúbili aj herci zo seriálov Ordinácia v ružovej záhrade a Druhý dych, starostovia mestských častí Bratislavy i tváre projektu Avon proti rakovine prsníka. Práve od nich môžete počas ďakovného koncertu dostať kvietok narcisu či autogram.

Tešíme sa na Vás v piatok 13. apríla na Nám. SNP.
Viac informácií nájdete na stránke Ligy proti rakovine