Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Tragédia v Košiciach: Muž vraj chcel, aby mu žena pomohla zomrieť

Ilustračné foto Foto: TASR

Podľa informácií lokálneho média, depresívny muž vraj požiadal manželku, aby mu pomohla umrieť. Tá mu podľa všetkého zrejme podrezala žily v lakťovej oblasti a muž krátko nato vykrvácal.

Košice 19. júna (TASR) – V jednom z košických bytov bol dnes v ranných hodinách nájdený 64-ročný muž bez známok života. "Daný prípad polícia vyšetruje ako podozrenie z násilného trestného činu a v súčasnosti vykonáva prvotné vyšetrovacie úkony," informovala TASR košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Bližšie informácie o prípade polícia podľa nej poskytne, keď to umožní situácia vo vyšetrovaní.

Denník Korzár uviedol, že k rodinnej tragédii došlo v byte na štvrtom poschodí na Ulici kapitána Jaroša. Záchranári našli v byte okrem mŕtveho muža aj ženu bojujúcu o život.

"Podľa predbežných informácií muž údajne trpel silnými depresiami a mal byť ochrnutý. Vraj požiadal manželku, aby mu pomohla zomrieť. Tá mu podľa všetkého zrejme podrezala žily v lakťovej oblasti a muž krátko nato vykrvácal," uviedol denník na svojom webe. Záchranárom sa ženu podarilo zachrániť, momentálne leží vo Východoslovenskom ústave srdcových a cievnych chorôb v Košiciach.