Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

T. Kratochvílová bude odborným garantom parkovania v Karlovej Vsi

Na archívnej snímke Tatiana Kratochvílová Foto: TASR/Martin Baumann

Do decembra 2015 pôsobila na magistráte hlavného mesta ako hlavná dopravná inžinierka.

Bratislava 3. februára (TASR) - Bývalá hlavná dopravná inžinierka Bratislavy Tatiana Kratochvílová bude dohliadať na riešenie problémov s parkovaním v bratislavskej Karlovej Vsi. Parkovanie bude jednou z oblastí, ktorým sa bude venovať na oddelení dopravy a životného prostredia Miestneho úradu Bratislava-Karlova Ves, kam nastupuje 15. februára.

"Karlova Ves je špecifická práve komplikovaným parkovaním, mestská časť sa tomuto problému musí prioritne venovať," uviedla Kratochvílová. Medzi najzávažnejšie problémy, ktoré si vyžadujú riešenie, zaraďuje aj bezpečnosť chodcov, a to na konkrétnych miestach. "Vzhľadom na to, že najviac frekventovanou je križovatka Karloveská - Molecova, s čím súvisí aj dopravná nehodovosť, považujem za potrebné venovať sa hlavne tejto križovatke," informovala dopravná inžinierka.

Tatiana Kratochvílová pôsobila do decembra 2015 na magistráte hl. mesta SR Bratislavy ako hlavná dopravná inžinierka. Predtým pracovala aj ako vedúca oddelenia dopravy v mestskej časti Bratislava - Staré Mesto. Väčšinu svojho profesionálneho života sa venovala oblasti dopravy v Bratislave.