Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Regióny

Asfaltovanie križovatky v Bratislave si vyžiada obmedzenia v meste

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Záhradnícka ulica bude v tomto úseku počas víkendu uzavretá pre individuálnu automobilovú dopravu. Uzavretý bude aj vjazd a výjazd z Jelačičovej ulice.

Bratislava 27. júla (TASR) - Križovatku ulíc Karadžičova a Záhradnícka v Bratislave čaká počas najbližšieho víkendu (29. - 30. 7.) záverečné asfaltovanie. Práce si vyžiadajú dočasné dopravné obmedzenia i dočasnú zmenu autobusovej linky 68. Hlavné mesto o tom informuje na sociálnej sieti.

Záhradnícka ulica bude v tomto úseku počas víkendu uzavretá pre individuálnu automobilovú dopravu. Uzavretý bude aj vjazd a výjazd z Jelačičovej ulice. Karadžičova ulica bude v križovatke prejazdná iba priamo. "Doprava bude usmernená dočasným dopravným značením. Ak je to možné, zvážte využitie inej trasy," odporúča bratislavský magistrát.

Dočasné obmedzenia sa dotknú aj autobusovej linky 68, medzi zastávkami Košická a Krížna v smere na Trnavské mýto bude premávať zmenenou trasou. Na zastávke Košická budú autobusy zastavovať na nástupišti A (ako linky 50, 60, 70 a 72). "Zastávky Saleziáni, Trhovisko a Dulovo námestie budú obsluhované iba v smere Petržalka, Holíčska," informuje Dopravný podnik Bratislava (DPB).