Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Levice plánuje spustiť nový informačný internetový portál

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Na novom portáli by mali byť zhromaždené všetky dostupné informácie o kultúrnych udalostiach spolu s propagáciou jednotlivých kultúrnych telies.

Levice 26. februára (TASR) – Levická radnica začína s prípravou novej informačnej internetovej stránky, na ktorej majú byť zhromaždené informácie o rôznych aktivitách v meste. Projekt s pracovným názvom Nový informačný uzol pre mesto Levice schválilo na svojom februárovom rokovaní aj mestské zastupiteľstvo. Ako sa v prijatom uznesení uvádza, výsledkom bude nová webová stránka s názvom kamdnesvleviciach.sk.

"Hlavná myšlienka spočíva v centralizácii informácií z rôznych webových stránok, ktoré sa kvôli vysokej kvantite stali neprehľadnými pri hľadaní informáciách o zábave a aktivitách v meste," uvádza sa v materiáli, o ktorom rokovali mestskí poslanci.

Na novom portáli by mali byť zhromaždené všetky dostupné informácie o kultúrnych udalostiach spolu s propagáciou jednotlivých kultúrnych telies. Návštevník stránky tu nájde tiež informácie cestovnom ruchu, o športe, športových podujatiach a kluboch. Nová webová stránka bude tiež zameraná na podporu podnikateľského prostredia, občianskych združení a neziskových organizácií, ktoré sa snažia budovať kultúrne, športové a spoločenské podujatia v Leviciach.