Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Levická polícia sa pripravuje na zvýšené hliadkovanie počas dušičiek

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Mestská polícia zároveň vyzvala návštevníkov cintorínov, aby si dávali pozor na svoje osobné veci, ktoré nechávajú v zaparkovaných vozidlách.

Levice 13. októbra (TASR) - Mestská polícia počas Sviatkov všetkých svätých a Pamiatky zosnulých posilní svoje hliadky na cintorínoch. Ako informovala radnica, policajti budú monitorovať nielen cintoríny, ale v prípade potreby usmernia návštevníkov a budú dohliadať aj na pohyb motorových vozidiel.

Mestská polícia zároveň vyzvala návštevníkov cintorínov, aby si dávali pozor na svoje osobné veci, ktoré nechávajú v zaparkovaných vozidlách. "Taktiež upozorňujeme, aby neukladali svoje kabelky a príručné tašky s osobnými vecami na náhrobné kamene a nenechávali ich bez dozoru," pripomenula.

Radnica tiež doplnila, že počas sviatkov bude na cintorínoch posilnený vývoz kontajnerov na odpad. "Predĺži sa aj čas, keď bude otvorený mestský cintorín. Počas obdobia pamiatky zosnulých od 15. októbra do 15. novembra bude pre verejnosť otvorený od 8.00 do 21.00 h. Cintoríny v mestských častiach nemajú určené otváracie hodiny a sú voľne prístupné pre návštevníkov," dodal mestský úrad.