Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

V Liptovskej Lúžnej muž zastrelil dve ženy a následne sa zabil

Policajná páska pri dome (na snímke uprostred biely) v obci Liptovská Lúžna, v ktorom muž najprv zastrelil dve ženy - sestry a následne obrátil zbraň proti sebe v pondelok 18. augusta 2014. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Podľa portálu Čas.sk páchateľ zastrelil guľovnicou svoju bývalú družku a jej dcéru. Potom obrátil zbraň proti sebe.

Bratislava/Liptovská Lúžna 18. augusta (TASR) - V Liptovskej Lúžnej v okrese Ružomberok sa dnes strieľalo.

Výsledkom sú traja mŕtvi. Podľa portálov Čas.sk a Noviny.sk muž najprv zabil dve ženy a následne obrátil zbraň proti sebe. "Muž vo vnútri drevenice z guľovnice zastrelil dve ženy - matku Danielu († 65), ktorá bývala v Ružomberku, a dcéru Katarínu († 45). Potom strelec - bývalý druh Kataríny - Ivan Š. († 42) - vybehol z domu a obrátil zbraň proti sebe," povedala pre Čas.sk pani z obce. Portál uvádza, že podľa ľudí v dedine bol Ivan pred časom vo väzení a dcére s matkou sa už vyhrážal.

Galéria: V Liptovskej Lúžnej muž zastrelil dve ženy





Žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík TASR potvrdil, že na mieste zahynuli tri osoby. Bližšie informácie polícia zatiaľ neposkytuje.

Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela záchranári po príchode na miesto už len skonštatovali, že traja ľudia podľahli svojim zraneniam.