Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Pri nehode v Malackách utrpelo osemročné dievča vážne zranenie

Vážne zranenie osemročného dievčatka si vyžiadala nehoda, ku ktorej došlo 25. júla 2014 na Továrenskej ulici v Malackách. Nie je vylúčené, že dieťa vbehlo pod kolesá nákladného vozidla, presné príčiny má určiť policajné vyšetrovanie. Na snímke zdravotníci s dievčatkom na mieste nešťastia. Foto: TASR/ KR PZ v Bratislave

Nie je vylúčené, že dieťa vbehlo pod kolesá nákladného vozidla, presné príčiny má určiť policajné vyšetrovanie.

Bratislava 25. júla (TASR) - Vážne zranenie osemročného dievčatka si vyžiadala nehoda, ku ktorej došlo dnes na poludnie na Továrenskej ulici v Malackách. Nie je vylúčené, že dieťa vbehlo pod kolesá nákladného vozidla, presné príčiny má určiť policajné vyšetrovanie.

"Dievčatko utrpelo vážne zranenia, s ktorými ho ihneď po ošetrení na mieste záchranári previezli vrtuľníkom do jednej z bratislavských nemocníc. Požitie alkoholických nápojov bolo vykonanou dychovou skúškou u vodiča vylúčené," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Vážne zranenie osemročného dievčatka si vyžiadala nehoda, ku ktorej došlo 25. júla 2014 na Továrenskej ulici v Malackách. Nie je vylúčené, že dieťa vbehlo pod kolesá nákladného vozidla, presné príčiny má určiť policajné vyšetrovanie. Na snímke miesto nešťastia.
Foto: TASR/KR PZ v Bratislave