Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Martin M. je stále obvinený v šiestich prípadoch myzofílie

Na kombosnímke identikity podozrivého muža Foto: TASR

Bratislavský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči vtedy 24-ročnému Martinovi M. z Bratislavy pre šesť prípadov prečinu výtržníctva.

Bratislava 23. marca (TASR) – Martin M., ktorého polícia minulý rok v novembri obvinila z výtržníctva v súvislosti s myzofíliou, stále čelí obvineniu zo šiestich prípadov výtržníctva. Vyšetrovanie doposiaľ neukončili. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

„Keďže vo vyšetrovaní naďalej pokračujeme, ukončené nie je, nie je možné v tomto štádiu trestného konania bližšie informácie poskytnúť,“ uviedla pre TASR Kurucová.

Bratislavský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči vtedy 24-ročnému Martinovi M. z Bratislavy pre šesť prípadov prečinu výtržníctva. Podľa polície išlo o medializované prípady pravdepodobného myzofila páchajúceho protiprávne konanie v rôznych častiach Bratislavy.

Policajti vykonali v rámci vyšetrovania rekogníciu, pri ktorej podľa polície tri poškodené ženy v osobe podozrivého jednoznačne spoznali muža, ktorý mal na ne zaútočiť fekáliami. Strážcovia zákona vykonali v bydlisku zadržaného muža po súhlase sudcu pre prípravné konanie aj domovú prehliadku a taktiež konfrontáciu medzi obvineným a poškodenou, výsledkom ktorej bolo doznanie sa obvineného k spáchaniu skutkov na území Bratislavy.

Muž čelí obvineniu pre skutky, ktorých sa mal dopustiť v minulom roku 13. apríla v električke MHD, 4. mája na Svrčej ulici v Karlovej Vsi, 24. mája na zastávke Damborského v mestskej časti Dúbravka, 28. júla na zastávke električiek Nad Lúčkami v smere do centra mesta v Karlovej Vsi, 30. októbra na električkovej zastávke Segnerova a 25. októbra na Záhradníckej ulici v Ružinove.