Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Medzinárodný zraz Jeep Wrangler štartuje už tento víkend

Ľupčiansky hrad Foto: TASR/Branislav Račko

Zraz bude pod Hradom Ľupča a organizátori pripravili v tomto ročníku niekoľko noviniek.

Slovenská Ľupča/Podkonice 25. júla (TASR) – V posledný júlový víkend sa v Slovenskej Ľupči a Podkoniciach uskutoční 5. ročník trojdňovej Wrangler Show - medzinárodného zrazu Jeep Wrangler pod Hradom. Stretnutie majiteľov vozidiel Jeep Wrangler, CJ, Willys & Jeepster sa začína v piatok (29.7.) o 17.00 h registráciou a posedením v 200-ročnej pivnici Mníchovho dvora v Slovenskej Ľupči, kde Jeep Wrangler club Slovakia ako jeden z organizátorov akcie sídli. Nočný horský prejazd štartuje o 21.00 h.

Organizátori pripravili v tomto ročníku niekoľko noviniek. Ako TASR informovali, okrem toho, že trialový polygón sa bude jazdiť v štyroch sekciách a ľupčianska sobotná, domácimi recesistami okorenená, zábavná rallye sa predĺži o takmer dva kilometre, vyhlásenie výsledkov sa tentoraz uskutoční na Renegade feste na futbalovom ihrisku v Podkoniciach.

"V sobotu (30.7.) sú okrem dopoludňajšej prehliadky vozidiel priamo na ľupčianskom námestí na programe aj exhibičné jazdy v areáli tenisového centra a nebude chýbať ani súťaž o cenu diváka. Na popoludňajšej šesťkilometrovej ľupčianskej rallye s časomierou, ktorej štart je o 14.00 h od Hradu Ľupča, čakajú účastníkov rôzne nástrahy a prekvapenia. O 18.00 h sa kolóna účastníkov Wrangler Show presunie zo Slovenskej Ľupče do Podkoníc, kde vyhlásia výsledky a odovzdajú ceny," priblížili organizátori akcie Jeep Wrangler club Slovakia a slovenská Route 66.

Podujatie ukončí v nedeľu (31.7.) denný horský prejazd. Organizátori nezabudli ani na deti a pripravili pre ne rôzne súťaže. V sprievodnom programe nebude chýbať prehliadka Hradu Ľupča či 4. ročník medzinárodnej súťaže vo varení gulášu "Dobruo podkonickuo".