Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Regióny

Mesto Prievidza pripravuje ďalší balík rekonštrukcií ciest a chodníkov

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Dokumentácia bude zahŕňať i projekty pre rekonštrukciu chodníkov na Kútovskej ulici, Nábreží sv. Metoda a na Nábreží sv. Cyrila.

Prievidza 17. mája (TASR) - Samospráva Prievidze pripravuje ďalší balík rekonštrukcií vybraných ciest a chodníkov na území mesta. Dodávateľa projektovej dokumentácie vybrala cez verejnú súťaž, spoločnosti značenie.sk zaplatí takmer 60.000 eur. Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová.

Projektant vypracuje projektovú dokumentáciu pre rekonštrukciu ciest na Kukučínovej ulici, Ulici za depom, Rade L. N. Tolstého, Ulici energetikov, Vrchárskej a Mlynárskej ulici, uliciach Na stanište a Pod hájik.

Dokumentácia bude zahŕňať i projekty pre rekonštrukciu chodníkov na Kútovskej ulici, Nábreží sv. Metoda, Nábreží sv. Cyrila, Jégého ulici, Ulici M. Rázusa, Ulici energetikov, Ružovej ulici, ako i projekt pre výstavbu novej komunikácie pre peších na Ulici F. Hečku.

"Mesto plánuje realizovať samotné rekonštrukcie po schválení finančných prostriedkov v rozpočte počas budúceho roka," dodala Krajčiová.