Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Regióny

Piešťany sa prezentovali na olympijských hrách v Londýne

Piešťanský "barlolámač" Foto: TASR/Radovan Stoklasa

V Slovenskom dome bol vytvorený priestor pre našich olympionikov a aktivity športovej diplomacie či ekonomickej diplomacie zamerané na prezentáciu investičných možností.

Piešťany 7. augusta (TASR) - Mesto Piešťany sa prezentovalo pod značkou Rezortu Piešťany v Slovenskom dome na 30. Letných olympijských hrách 2012 v Londýne.

Riaditeľka Rezortu Piešťany Katarína Hallová predstavila mesto, ako aj hotelové ponuky cestovným kanceláriám a agentúram zameraným na kúpeľné destinácie v zahraničí. "Počas posledného dňa sme prezentovali značku Rezortu Piešťany a všetky subjekty, ktoré do neho v súčasnosti patria. Záujem bol veľký, prišlo viac než desať zástupcov z rôznych britských médií. Očakávame pozitívnu spätnú väzbu," uviedla Hallová s tým, že po skončení prezentácie boli všetci zúčastnení pozvaní na ochutnávku tradičných slovenských jedál.

V Slovenskom dome bol vytvorený priestor pre našich olympionikov, aktivity športovej diplomacie, pre prezentáciu turistických destinácií Slovenska a slovenskej kultúry, pre politickú reprezentáciu Slovenska na najvyššej úrovni, ako aj pre aktivity ekonomickej diplomacie zamerané na prezentáciu investičných možností.