Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Mestský úrad v Topoľčanoch bude pre verejnosť zatvorený

Topoľčany, ilustračná snímka. Foto: FB/Mesto Topoľčany

Dostupné nebudú ani služba overovania listín a pokladnica.

Topoľčany 6. januára (TASR) – Mestský úrad v Topoľčanoch bude od 7. januára fungovať pre verejnosť iba prostredníctvom telefónnych liniek. Pre zlú pandemickú situáciu bude zatvorená celá budova vrátane kancelárie prvého kontaktu, podateľne, pokladnice, matriky a ohlasovne pobytu.

Dostupné nebudú ani služba overovania listín a pokladnica. „Schránky na príjem pošty budú umiestnené na nádvorí mestského úradu a pri stálej službe mestskej polície. Agenda všetkých odborov bude zabezpečená. V štandardnom pracovnom čase od 8. do 15. hodiny sa bude možné spojiť telefonicky so všetkými pracoviskami úradu,“ informovala radnica.

Mestská tržnica je otvorená v štandardných pracovných hodinách, cintoríny však zostávajú aj naďalej zatvorené. „Materské školy pokračujú v aktuálnom režime, v ktorom sú buď zatvorené, alebo fungujú pre kritickú infraštruktúru či rodičov, ktorým vyplýva z povahy práce, že nemôžu vykonávať prácu z domu. V materských školách bude na tento účel zriadená zberná trieda,“ oznámil magistrát.