Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Muž priložil manželke ku krku kuchynský nôž. Vyhrážal sa,že ju podreže

Ilustračné foto. Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Žena počas incidentu neutrpela žiadne zranenia, ale konanie obvineného u nej vzbudilo dôvodnú obavu o svoj život a zdravie.

Nitrianske Pravno 10. apríla (TASR) - Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Nitrianskom Pravne 65-ročného muža z okresu Prievidza. Ten sa mal začiatkom apríla vo večerných hodinách pod vplyvom alkoholu v kuchyni rodinného domu s nožom v ruke vyhrážať zabitím svojej manželke. Informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

"Obvinený mal po predchádzajúcich vulgárnych nadávkach vstať od stola a v ruke držať kuchynský nôž. Následne mal prísť k poškodenej, priložiť jej nôž k oblasti krku a povedať jej, že ju podreže," opísal Kudlička.

Žena počas incidentu podľa neho neutrpela žiadne zranenia, ale konanie obvineného u nej vzbudilo dôvodnú obavu o svoj život a zdravie. "Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Poverený policajt z Nitrianskeho Pravna spracoval podnet na jeho vzatie do väzby," dodal.