Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Muža v Lomničke napadli traja útočníci, bránil ho brat aj syn

Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Napadnutý bol aj 16-ročný mladík, ktorý prišiel brániť svojho otca.

Lomnička 18. februára (TASR) – Štyria útočníci z Lomničky (okres Stará Ľubovňa) pod vplyvom alkoholu v pondelok (15.2.) vo večerných hodinách fyzicky napadli troch mužov, medzi nimi bol aj 16-ročný mladík. Informovala o tom dnes prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

„Pred jedným z rodinných domov v obci najskôr napadli 39-ročného Dušana. Opakovane ho bili päsťami do hlavy a kopali do celého tela,“ uviedla hovorkyňa s tým, že napadnutý bol aj 16-ročný mladík, ktorý prišiel brániť svojho otca. Dvaja útočníci mladíka udreli dreveným kolíkom po hlave a po rebrách s drevenou metlou. „Neskôr mladého chlapca ťahali po zemi a kopali ho do hlavy a brucha,“ doplnila Migaľová.

Útočníci napadli aj 43-ročného muža, ktorý prišiel brániť svojich blízkych. „Mužovi útočníci kopli do ramena a hlavy. Ani po príchode policajnej hliadky na miesto jeden z útočníkov neprestal a v útokoch pokračoval,“ doplnila Migaľová. Napadnutí muži utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Útočníci boli zadržaní, momentálne sú stíhaní na slobode. Hrozí im odňatie slobody na tri roky.