Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Muž obvinený z prepadu pancierového auta je už na slobode

Cyril T. Foto: TASR/Polícia

Cyril T. požiadal s komplicom o prepustenie z väzby na Okresnom súde v Galante. Súd však túto žiadosť zamietol. Obvinení ale podali žiadosť, o ktorej rozhodoval Krajský súd v Trnave a Cyrila T. pustil na slobodu.

Bratislava 15. novembra (TASR) – Muža, ktorý podľa polície spolu s kumpánmi prepadol pancierové auto, videli ako sa prechádza po Seredi. Mal byť však za mrežami a čakať na rozsudok, pre pochybenia súdu sa však dostal na slobodu. Informovala o tom televízia Markíza vo večerných Televíznych novinách.

Cyril T. požiadal s komplicom o prepustenie z väzby na Okresnom súde v Galante. Súd však túto žiadosť zamietol. Obvinení ale podali žiadosť, o ktorej v utorok (13. 11.) rozhodoval Krajský súd v Trnave a Cyrila T. pustil na slobodu.

Hoci podľa krajského súdu dôvody väzby trvajú, vraj nemal inú možnosť, ako obvineného pre pochybenie súdu v Galante pustiť na slobodu. Dôvodom má byť to, že súd prvého stupňa nepredložil sťažnosť nadriadenému súdu najneskôr päť dní pred uplynutím lehoty väzby.