Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Na budúcich študentov na Univerzite Mateja Bela čaká hokejový zápas

Na archívnej snímke budova Filozofickej fakulty a fakulty Prírodných vied Univerzity Mateja Bela počas otvorenia nového akademického roka 2016 - 2017. Banská Bystrica, 19. september 2016. Foto: TASR/Branislav Račko

Stredoškoláci sú vítaní na banskobystrickom zimnom štadióne 15. novembra od 11.30 h, kde si budú môcť pozrieť exhibičný zápas UMB hokejového tímu s tímom Unipo Warriors Prešov.

Banská Bystrica 14. novembra (TASR) – Univerzita Mateja Bela (UMB) v Banskej Bystrici pripravila pre uchádzačov o štúdium na jej fakultách športovo kultúrne podujatie Zo školy na zimák. Stredoškoláci sú vítaní na banskobystrickom zimnom štadióne 15. novembra od 11.30 h, kde si budú môcť pozrieť exhibičný zápas UMB hokejového tímu s tímom Unipo Warriors Prešov. TASR o tom informovala Zuzana Ševčíková, referentka marketingovej komunikácie UMB s tým, že podujatie organizujú pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva pod záštitou rektora UMB Vladimíra Hiadlovského v spolupráci s Radou študentov mesta Banská Bystrica.

"Okrem atraktívneho zápasu čaká na študentov svetelná show, množstvo sprievodných akcií a súťaží o zaujímavé ceny a v neposlednom rade sa môžu tešiť i na prezentačné stánky všetkých fakúlt UMB a iné zaujímavé organizácie, ktoré im poskytnú informácie o možnostiach štúdia či mimoškolského univerzitného života," dodala Ševčíková.