Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Regióny

Na Country festivale v Kokave sa bude jazdiť aj na elektrickom býkovi

Ilustračné foto Foto: TASR/Daniel Veselský

Pre najmenších sú pripravené rôzne atrakcie, kreatívny kútik, trampolína a jazda na koníkoch. Do tanca zahrajú návštevníkom skupiny ako LCB z Lučenca, Ascalona, Legend Rock a aj mnohé ďalšie.

Kokava nad Rimavicou 10. augusta (TASR) – Divoká jazda na elektrickom býkovi či miss mokré tričko a mnoho ďalších súťaží prináša už 10. ročník Country festivalu, ktorý sa uskutoční v Kokave nad Rimavicou v okrese Poltár už túto sobotu 11. augusta.

Ako TASR informovala Lucia Šáliová zo združenia Kokavská mládež, ktoré festival organizuje, program v štýle divokého západu začína popoludní v amfiteátri na školskom dvore. Pre mužov pripravili organizátori súťaž v pití veľkého piva cez slamku, dvíhanie pivného suda a pretláčanie rukou.

Ženy si tiež zmerajú sily v pití piva, ktoré však bude malé a tie najodvážnejšie si môžu trúfnuť na jazdu na rodeo býkovi. „Takúto divokú jazdu sme pre všetkých návštevníkov pripravili prvýkrát v histórii," povedala Šaliová.

Pre najmenších sú pripravené rôzne atrakcie, kreatívny kútik, trampolína a jazda na koníkoch. Nebudú chýbať ani stánky s výrobkami či občerstvením. Do tanca zahrajú návštevníkom skupiny ako LCB z Lučenca, Ascalona, Legend Rock a aj mnohé ďalšie. Pekné dievčatá sa budú môcť prihlásiť aj do súťaže Miss mokré tričko a pred polnocou čaká všetkých veľké prekvapenie.

Kokavský Country Festival má u ľudí veľký úspech. V minulosti ho navštívilo okolo dvetisíc fanúšikov divokého západu.