Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Matka v Michalovciach nechala v aute zamknuté bábätko

Na jednom z parkovísk v Michalovciach videl v pondelok (18.6.) v popoludňajších hodinách okoloidúci malé dieťa v aute. Na miesto dorazila hliadka mestskej polície. Foto: Facebook Polícia Slovenskej Republiky

Na základe informácií, ktoré na sociálnej sieti zdieľala v utorok aj Polícia SR, dieťa malo byť vo vozidle samo viac ako 15 minút, prípad postúpili štátnej polícii.

Michalovce 19. júna (TASR/Teraz.sk) – Na jednom z parkovísk v Michalovciach videl v pondelok (18.6.) v popoludňajších hodinách okoloidúci malé dieťa v aute. Na miesto dorazila hliadka mestskej polície.

Ako TASR informoval jej náčelník Dušan Šanta, pri aute sa už v tom čase nachádzala aj matka dieťaťa, ktorá príslušníkom povedala, že dieťa bolo vo vozidle približne päť minút. Bábätko bolo v poriadku. "Poznačili sme si jej nacionálie, vieme, o koho ide a bola upozornená," vysvetlil.

Oznamovateľ sa na mieste podľa Šantu už nenachádzal, informácie o tom, ako dlho bolo dieťa v aute bez dozoru, získali len od jeho matky. Na základe informácií, ktoré na sociálnej sieti zdieľala v utorok aj Polícia SR, dieťa malo byť vo vozidle samo viac ako 15 minút, prípad postúpili štátnej polícii.