Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Regióny

Na Machnáči sa prevrátil kamión, vodič skončil v nemocnici

Jedenásť profesionálnych hasičov z Trenčína a z Dubnice nad Váhom zasahovalo v utorok (28. 11.) pri dopravnej nehode na horskom priechode Machnáč v katastrálnom území obce Petrova Lehota v Trenčianskom okrese. Foto: TASR - HaZZ v Trenčíne

Hasiči poskytli vodičovi predlekársku pomoc, následne ho pomocou rebríkov vytiahli a preniesli do hasičskej sanitky na ďalšie ošetrenie.

Petrova Lehota 29. novembra (TASR) - Jedenásť profesionálnych hasičov z Trenčína a z Dubnice nad Váhom zasahovalo v utorok (28. 11.) pri dopravnej nehode na horskom priechode Machnáč v katastrálnom území obce Petrova Lehota v Trenčianskom okrese. Kamión sa tam prevrátil mimo cesty. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Kamión zostal prevrátený na boku, uviazol na krajnici vozovky. Vodič zostal zakliesnený v kabíne. Hasiči poskytli vodičovi predlekársku pomoc, následne ho pomocou rebríkov vytiahli a preniesli do hasičskej sanitky na ďalšie ošetrenie. Zraneného vodiča si prevzali zdravotní záchranári a previezli ho do nemocnice.

V dôsledku dopravnej nehody nedošlo k úniku prevádzkových kvapalín z havarovaného vozidla. Počas zásahu bola cesta II/516 uzavretá v oboch smeroch.