Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Na Pezinskej Babe zastavili motocyklistu,viackrát prekračoval rýchlosť

Ilustračné foto. Foto: TASR - Roman Hanc

Vodič svojou riskantnou jazdou predchádzal iné vozidlá na miestach, kde je to zakázané.

Bratislava 17. júla (TASR) - Polícia na Pezinskej Babe zastavila a skontrolovala motocyklistu, ktorý opakovane prekračoval rýchlosť. Mal tiež neplatnú technickú kontrolu. Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

"Hliadku dopravných policajtov, ktorá jazdila cez Pezinskú Babu, zrazu počas jazdy predišiel vodič motocykla zn. Triumph. Ten si pravdepodobne cestu druhej triedy pomýlil s pretekárskym okruhom," priblížila polícia. Vodič svojou riskantnou jazdou predchádzal iné vozidlá na miestach, kde je to zakázané.

Zároveň opakovane prekračoval najvyššiu dovolenú rýchlosť, ktorá je v tomto úseku 70 kilometrov za hodinu. "Počet porušení zákona sa pri následnej kontrole navýšil, keď policajti zistili, že vodič nemal pri sebe potvrdenie o povinnom zmluvnom poistení vozidla a mal neplatnú technickú kontrolu," uviedli policajti.

Na mieste spísali diaľniční policajti správu o výsledku objasňovania priestupku, vo veci bude ďalej rozhodovať dopravný inšpektorát. "Upozorňujeme vodičov, aby dodržiavali najvyššiu dovolenú rýchlosť a základné povinnosti vodičov v cestnej premávke," upozornila polícia.