Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Na UCM pokračuje projekt Marketing MasterClass

Ilustračné foto

Pre tento akademický rok usporiadatelia projektu, doktorandi Fakulty masmediálnej komunikácie UCM, naplánovali harmonogram podujatí od septembra až do konca januára.

Trnava 30. septembra (TASR) – Dnešné popoludnie bude na Univerzite sv. Cyrila a Metoda (UCM) v Trnave patriť v poradí už tretiemu pokračovaniu podujatia Marketing MasterClass. Je venované milovníkom elektronických hier, ktorí sa dozvedia nielen zaujímavé informácie o histórii existujúcich hier, ale aj súčasné trendy a predpokladaný vývoj do budúcnosti. Jeho témou sú „E-Games“ alebo elektronické hry s podtitulom Tvorcovia hier hráčom.

Hlavným prednášajúcim bude Marcel Klimo. Prvé podujatie projektu Marketing MasterClass sa konalo v apríli 2015, keď univerzita hostila významného a celosvetovo uznávaného odborníka na branding (značku) miesta a krajiny Jeremyho Hildretha z Veľkej Británie. Cieľom projektu je od jeho začiatku prinášať aktuálne témy na pôdu univerzity, kde sa prostredníctvom týchto podujatí prepája teória s praxou.

Pre tento akademický rok usporiadatelia projektu, doktorandi Fakulty masmediálnej komunikácie UCM, naplánovali harmonogram podujatí od septembra až do konca januára. Každý mesiac sa uskutoční jedno podujatie, ktoré je jedinečné, a témy podujatí sa neopakujú. Vstup je pre všetkých zadarmo. Jedinou podmienkou je zaregistrovať sa na stránke www.masterclass.sk.

Dnes sa k Marcelovi Klimovi pripoja ďalší odborníci zo Slovenska a Česka, ktorí budú spolu diskutovať a odpovedať na otázky z publika. Diskusie sa zúčastní Martin Uherko, ktorý zastupuje malý herný startup s názvom EliteApps. Ako sa pracovalo na úspešnej adventúre Polda 1, povie Lubor Kopecký z Českej republiky. Ľuboš Polakovič porozpráva o projekte gamifikácie, ktorý aplikuje v Maďarku, Martin Bačo, zastupujúci štúdio Fishcow, prezradí, ako si otvoriť herné štúdio už na vysokej škole. O portáli, ktorý komunikuje hry pre deti, príde porozprávať Ľubica Drangová, ktorá zastupuje portál vĺčatá.sk. Zaujímavý je príbeh 13-ročného Ondreja Vrábela, ktorý dostal ocenenie za svoj projekt Pinf. Tiež účastníkom prezradí, ako jeho hry pomáhajú deťom s detskou mozgovou obrnou.

Informoval Andrej Kóňa z UCM.