Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Na veľtrhu Caravan Bike Travel v Nitre sa predstaví 60 vystavovateľov

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Hana Štefánková

V rámci sekcie Bike predstavia vystavovatelia okrem klasických bicyklov aj rôzne eBiky, skladacie bicykle či elektrokolobežky.

Nitra 17. marca (TASR) - Expozície viac ako 60 slovenských i zahraničných vystavovateľov ponúkne veľtrh Caravan Bike Travel, ktorý sa uskutoční na nitrianskom výstavisku od 22. do 24. marca. Vystavovatelia na ploche takmer 17.000 štvorcových metrov predstavia návštevníkom novinky z oblasti karavaningu, kempingu, bicyklovania a turistiky, informovala hovorkyňa výstaviska Katarína Moravcová.

Tretí ročník medzinárodného veľtrhu sa rozrástol o niekoľko nových pavilónov. Hlavným ťahákom veľtrhu budú obytné automobily a karavany, ktoré budú sústredené v štyroch hlavných pavilónoch. Najväčšou tohtoročnou novinkou bude posilnenie regionálneho turizmu. Zaujímavosti, ktoré naša krajina z pohľadu aktívneho trávenia voľného času ponúka, si návštevníci budú môcť pozrieť v troch pavilónoch, skonštatovala Moravcová.

Overland sa presúva do najväčšieho pavilónu M4. Určený je najmä pre dobrodružnejšie typy cestovateľov, ktorí chcú svoj voľný čas tráviť aktívne v spojení s prírodou. Jeho súčasťou sú cestovateľské prednášky a cestopisné filmy s automobilovou tematikou.

V rámci sekcie Bike predstavia vystavovatelia okrem klasických bicyklov aj rôzne eBiky, skladacie bicykle či elektrokolobežky. Chýbať nebude karavanové mestečko pre návštevníkov s vlastným karavanom, testovacie jazdy karavanom či ponuka cenovo dostupnejších karavanov v bazáre.