Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Regióny

V Úrade Trenčianskeho kraja ponúknu výrobky klienti desiatok zariadení

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Výrobky sú podľa nej dielom šikovných rúk klientov centier sociálnych služieb a domovov sociálnej starostlivosti, vytvorili ich v rámci rozvíjania pracovných zručností, terapií a záujmových aktivít.

Trenčín 1. decembra (TASR) - Klienti a zamestnanci viac ako dvadsiatky zariadení sociálnych služieb z Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) ponúknu vlastné výrobky a maškrty počas vianočných trhov vo vestibule Úradu TSK. Vianočné srdce Zelenej župy sa začne v pondelok (4. 12.), potrvá do piatka (8. 12.). Informovala o tom Sláva Gajdošíková z komunikačného oddelenia Úradu TSK.

"Každý deň sa vo vestibule úradu predstaví iná štvorica či pätica zariadení. Na vianočných trhoch v teple a suchu nájdu návštevníci nielen množstvo dekorácií, keramiky, makramé, voňavých sviečok, mydiel, výrobkov z dreva, papiera, ale i sladké zohriatie v podobe sviatočného punču, horúcej čokolády či čerstvých oblátok," uviedla Gajdošíková.

Výrobky sú podľa nej dielom šikovných rúk klientov centier sociálnych služieb (CSS) a domovov sociálnej starostlivosti (DSS), vytvorili ich v rámci rozvíjania pracovných zručností, terapií a záujmových aktivít. Pre verejnosť budú trhy otvorené denne od 9.00 do 14.00 h.