Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Regióny

NEČAKANÝ NÁLEZ: Turisti našli v Jánskej doline telesné pozostatky

Výstup na vrch Babia hora, ktorý je na hranici Poľska a Slovenska a z našej strany sa na ňu šliape z Oravskej Polhory štyri hodiny, je počas pekného jesenného dňa zážitkom. Krajší je výstup z poľskej strany, odkiaľ sa otvárajú široké výhľady. Samotný vrch je hojne navštevovaný hlavne Poliakmi, pre ktorých sa stal vrch kultovou horou. Samotný vrchol je otvorený a veľmi rýchlo tu dochádza k zmene počasia. Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Záchranári HZS spoločne s príslušníkmi Policajného zboru vykonali všetky potrebné úkony a telesnŕ pozostatky previezli do údolia, kde ich odovzdali obhliadajúcemu lekárovi, uviedli horskí záchranári.

Demänovská Dolina 18. júna (TASR) – Horskej záchrannej službe (HZS) nahlásili turisti v sobotu 17. júna nájdenie telesných pozostatkov v Jánskej doline v blízkosti útulne Brenkus. HZS o tom informovala na svojej webovej stránke.

Záchranári HZS spoločne s príslušníkmi Policajného zboru SR vykonali všetky potrebné úkony a telesnŕ pozostatky previezli do údolia, kde ich odovzdali obhliadajúcemu lekárovi, uviedli horskí záchranári.