Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Hrozivá nehoda: Na Moste Lafranconi sa zrazili dva nákladné automobily

Bratislavskí hasiči zasahujú na Moste Lafranconi v smere z Petržalky pri dopravnej nehode dvoch nákladných automobilov v Bratislave 3. októbra 2015. Foto: TASR - HaZZ Bratislava

Nehoda si vyžiadala zranenie jedného z vodičov. Polícia jej okolnosti vyšetruje.

Bratislava 3. októbra (TASR) - Bratislavskí hasiči zasahovali na Moste Lafranconi v smere z Petržalky pri dopravnej nehode dvoch nákladných automobilov. Ako TASR informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave, na mieste boli tri kusy hasičskej techniky a desať hasičov.

Nehoda dvoch nákladných automobilov si vyžiadala zranenie jedného z vodičov. Polícia jej okolnosti vyšetruje.

Na mieste nehody sú tri kusy hasičskej techniky a desať hasičov
Foto: Teraz.sk


Krátko po 10. hodine do automobilu značky Scania s rumunským evidenčným číslom narazilo zozadu nákladné auto so srbským evidenčným číslom. Jeho 57-ročný vodič utrpel ťažké zranenia dolnej končatiny, s ktorými ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

"Následkom nehody zostal jeden jazdný pruh neprejazdný. Presné príčiny, ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody, sú predmetom vyšetrovania," priblížil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Udalosť si vyžiadala rozsiahle kolóny a zdržanie.

Na mieste nehody sa tvorili rozsiahle zápchy smerom z Einsteinovej aj z Rakúska
Foto: Teraz.sk


Podľa očitého svedka sa po nehode tvorili rozsiahle zápchy smerom z Einsteinovej aj z Rakúska. Cesta, ktorá za normálnych okolností trvá z Petržalky desať minút, pre nehodu zabrala približne jednu hodinu.