Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Regióny

Nehodu auta a autobusu pri Spišskej Starej Vsi neprežil vodič

Hasiči Foto: TASR/AP

Na mieste zasahovali traja hasiči s jedným kusom techniky. Cestujúci a vodič autobusu vyviazli bez zranení.

Spišská Stará Ves 18. apríla (TASR) – Pri dnešnej rannej dopravnej nehode automobilu a autobusu na hlavnej ceste medzi mestom Spišská Stará Ves a obcou Matiašovce v Kežmarskom okrese zahynul 19-ročný vodič osobného vozidla.

"Vodič auta aj napriek takmer hodinovej snahe záchranárov o oživenie zraneniam podľahol," informoval TASR hovorca a PR manažér skupiny Falck na Slovensku Vladimír Vanko. Ako doplnil, cestujúci a vodič autobusu vyviazli bez zranení. "Dychová skúška u 53-ročného šoféra autobusu bola negatívna," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Operačná dôstojníčka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove pre TASR uviedla, že dopravná nehoda sa stala krátko po 5.00 hodine. Na mieste zasahovali traja hasiči s jedným kusom techniky. "To, za akých okolností došlo k tragickej dopravnej nehode, ako i miera zavinenia jej účastníkov, bude predmetom vyšetrovania, ktoré vedie kežmarský vyšetrovateľ," uzavrela policajná hovorkyňa.