Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Neporiadok v Šamoríne riešila mestská polícia

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Obytný dom oproti Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským v týchto dňoch zatepľujú, pričom dochádza k znečisteniu celého okolia.

Šamorín 29. júla (TASR) – Neporiadok v Šamoríne na Rybárskej ulici museli riešiť príslušníci mestskej polície. Obytný dom oproti Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským v týchto dňoch zatepľujú, pričom dochádza k znečisteniu celého okolia.

„Reagovali sme na sťažnosť obyvateľov, robotníci robia neskutočný neporiadok. Odpad hádžu na zem z jednotlivých poschodí. Autá majú na strechách kúsky rôzneho stavebného materiálu, je tu porozbíjané sklo. Z tohto dôvodu sme uložili na mieste blokovú pokutu,“ povedal náčelník Mestskej polície Šamorín Richard Mészáros.

Dodal, že kontaktovali aj vedenie firmy, ktoré prisľúbilo, že nedostatky čoskoro odstránia. „Ak sa tak nestane, dostanú ďalšiu pokutu a podstúpime to ďalej,” uviedol náčelník mestskej polície s tým, že pokutu uložili za znečisťovanie verejného priestranstva nebezpečným odpadom, ako je napríklad sklo. „V prípade, že nedôjde k zlepšeniu situácie, mesto môže problém riešiť v správnom konaní,“ uzavrel Mészáros.