Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE JU? Pátrajú po S. Račkovej, nechcela sa vrátiť do RC

Nezvestná je vysoká 173 centimetrov, štíhlej postavy, má tmavohnedé oči a hnedé polodlhé vlasy. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Nezvestná je vysoká 173 centimetrov, štíhlej postavy, má tmavohnedé oči a hnedé polodlhé vlasy.

Levoča 9. februára (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 16-ročnej Sáre Račkovej zo Zvolena. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že dievča je nezvestné od štvrtka (8. 2.), keď ušlo z adresy prechodného bydliska vo Zvolene, keďže sa nechcela vrátiť z prázdnin do Reedukačného centra (RC) v Levoči.

"Vykonanými previerkami sa doposiaľ nezistilo miesto jej pobytu. Sára o sebe nepodala žiadnu správu svojim blízkym," uviedla hovorkyňa. Nezvestná je vysoká 173 centimetrov, štíhlej postavy, má tmavohnedé oči a hnedé polodlhé vlasy. Polícia nemá informácie o tom, čo mala na sebe naposledy oblečené a nemá ani zvláštne znamenia.

Akékoľvek informácie o nezvestnej mladej žene môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na čísle 0961 89 3371, respektíve na linke 158. "Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom sociálnej siete," dodala Ligdayová.