Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Neznámy vodič na diaľnici D1 zrazil a usmrtil 24-ročného mladíka

Ilustračné foto Foto: TASR/KR PZ Nitra

Na diaľnici D1 pri odpočívadle Zamarovce v smere z Bratislavy na Žilinu zrazil a usmrtil v sobotu (20. 12.) krátko pred 20. hodinou doteraz neznámy vodič na neznámom automobile.

Trenčín 21. decembra (TASR) – Na diaľnici D1 pri odpočívadle Zamarovce v smere z Bratislavy na Žilinu zrazil a usmrtil v sobotu (20. 12.) krátko pred 20. hodinou doteraz neznámy vodič na neznámom automobile 24-ročného muža z Dubnice nad Váhom. Z miesta nehody ušiel.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, trenčiansky vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin neposkytnutia prvej pomoci. "Chodec pri zrážke utrpel mnohopočetné devastačné poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," priblížila Antalová s tým, že presné príčiny smrti určí súdna pitva.

"Od 22.00 hodiny do 0.25 hodiny dnes nadránom bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody uzatvorená diaľnica D1. Po automobile, ktoré mladíka usmrtilo a po vodičovi polícia pátra,"
doplnila policajná hovorkyňa.

Podľa Antalovej našli policajti počas prehľadávania miesta nehody úlomky z plastov z bieleho automobilu značky Ford. Polícia tak podľa nej mohla vylúčiť, že mladíka zrazil nákladný automobil. "Akékoľvek informácie o poškodenom bielom automobile, či už dodávke alebo osobnom aute, je možné nahlásiť na policajné telefónne číslo 158," zdôraznila Antalová.