Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Nočné prehliadky kaštieľa vo V. Bieli ponúknu príbehy o láske

Kaštieľ vo Veľkom Bieli. Foto: FB

Návštevníci kaštieľa v predvečer sviatku zaľúbených dozvedia všetko o problematike lásky a vzťahov.


Veľký Biel 7. februára (TASR) - Valentínske nočné prehliadky so scénkami ponúknu návštevníkom kaštieľa vo Veľkom Bieli členovia divadelnej skupiny teatro ORLUS. Príbeh plný napätia, humoru, smiechu, ale aj čarov a mágie ožije v kaštieli v sobotu 13. februára o 19. a 20. hodine.

Podľa slov Michala Lukáča z teatra ORLUS sa návštevníci kaštieľa v predvečer sviatku zaľúbených dozvedia všetko o problematike lásky a vzťahov. "Zistia, ako vlastne dopadol pôvodný strojca lásky, samotný Amor, aké problémy s láskou sa riešia nielen v súčasnosti, ale aj dobách dávno minulých. Osobná asistentka boha lásky Amoritta bude rozdávať cenné rady týkajúce sa srdcových záležitostí, predstaví pár prípadov z jej dlhoročnej praxe a porozpráva o svojej závratnej kariére srdcovej poradkyne," uviedol Lukáč.

Doplnil, že návštevníci sa zoznámia aj s netradičnými pytačkami korunného princa, s príbehom nezištnej lásky k zvieratám a zištnej lásky k peniazom. "Spolu s Amorittou bude možné odhaliť detaily manželského podvodu a tajnú lásku cudzinca a vydatej šľachtičnej. Takisto valentínske nočné prehliadky so scénkami ukážu, že nie vždy platí príslovie, ktoré hovorí, že kde sa dvaja bijú, tretí víťazí," pokračoval Lukáč. Výťažok zo vstupného bude venovaný na záchranu kaštieľa vo Veľkom Bieli.