Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

V MČ Nové Mesto bude nové obchodné centrum s potravinami a textilom

Ilustračná fotka. Foto: Ing. Michal Maroš

Obchodné centrum bude stáť na Trnavskej ulici v mestskej časti (MČ) Nové Mesto. Má ísť o jednopodlažnú nadzemnú budovu bez suterénu so 131 parkovacími miestami na teréne.

Bratislava 19. decembra (TASR) – Obchodné centrum zamerané na predaj prevažne balených potravín a textilu by malo na budúci rok rozšíriť možnosti nakupovania pre obyvateľov Bratislavy. Spoločnosť Murlabo Slovakia, ktorá je navrhovateľom zámeru, o tom už informovala Slovenskú agentúru životného prostredia (SAŽP).

Obchodné centrum bude stáť na Trnavskej ulici v mestskej časti (MČ) Nové Mesto. Má ísť o jednopodlažnú nadzemnú budovu bez suterénu so 131 parkovacími miestami na teréne. Na čistej predajnej ploche bezmála 1469 štvorcových metrov (m2) by mohlo nájsť podľa zámeru investora prácu osem zamestnancov.

"Predpokladá sa, že navrhované obchodné centrum bude plniť svoju funkciu nielen pre obyvateľov blízkeho okolia, ale pre všetkých obyvateľov a návštevníkov mesta," uvádza spoločnosť v materiáli.

Investičné náklady na stavbu obchodného centra na pozemku s rozlohou vyše 10.260 m2 odhaduje investor na 1,5 milióna eur. Stavebné práce plánuje odštartovať v júni 2015 a mali by trvať približne pol roka.