Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Pred novozámockou nemocnicou možno parkovať bezplatne

ilustračné foto Foto: TASR/Tomáš Halász

Nemocnica vypovedala zmluvu so súkromnou spoločnosťou ešte pred ukončením doby nájmu, bezplatné parkovanie vo FNsP Nové Zámky je teda zabezpečené od 1. októbra.

Nové Zámky 10. októbra (TASR) - Pacienti a návštevníci Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) v Nových Zámkoch parkujú v jej areáli od 1. októbra zadarmo. Ako dnes TASR informovala tlačová hovorkyňa FNsP Ľubica Juríková, parkovisko už spoločnosť O.Z.O.N. v prenájme nemá, jej nájomný vzťah s FNsP sa skončil k 30. septembru.

Na parkovisku sa od 1. júla neparkovalo zadarmo, keďže ho mal v rukách súkromný koncesionár. "Nemocnica mala uzavretú zmluvu o nájme parkoviska s danou spoločnosťou, pričom zmluvný vzťah sa mal skončiť 22. októbra. S konateľom spoločnosti prebehlo rokovanie o ukončení zmluvného vzťahu dohodou pred uplynutím doby nájmu. Vzhľadom na to, že k dohode nedošlo, nemocnica vypovedala zmluvu. Výpovedná doba sa skončila 30. septembra, bezplatné parkovanie vo FNsP Nové Zámky je teda zabezpečené od 1. októbra," povedala Juríková.