Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Regióny

Obyvatelia Partizánskeho môžu vybrať názvy zón pri novej cyklotrase

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Cyklistický chodník spojí Kúpeľnú ulicu s priemyselným parkom. Súčasťou stavby je i komunikácia a dvojica oddychových zón.

Partizánske 22. mája (TASR) - Verejnosť má možnosť rozhodnúť o pomenovaní oddychových zón pri budovanej cyklotrase v partizánskej mestskej časti Malé Bielice. Svoje návrhy môžu posielať cez mestskú aplikáciu. Informoval o tom primátor Jozef Božik.

Obyvatelia mesta, ako i zamestnanci jednej zo spoločností v priemyselnom parku, ktorej nadácia darovala financie na výstavbu cyklistickej trasy, môžu posielať návrhy na pomenovanie dvoch oddychových zón. Radnica návrhy spracuje a vyhodnotí. Najčastejšie sa opakujúce posunie na výber do ďalšieho kola a bude ich brať ako oficiálne názvy pre oddychové zóny pri cyklotrase v priemyselnom parku Malé Bielice.

Cyklistický chodník spojí Kúpeľnú ulicu s priemyselným parkom. Súčasťou stavby je i komunikácia a dvojica oddychových zón. S prácami začala spoločnosť COLAS Slovakia v uplynulom období. Mesto jej zaplatí 499.300,45 eura. Investíciu mesto financuje z dotácie od zamestnaneckej nadácie súkromnej spoločnosti a vlastných zdrojov.