Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

PÁTRANIE: Monika Benčatová s dcérou Ninou sú nezvestné už päť rokov

Nezvestná Monika Benčatová s dcérou Ninou. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Monika Benčatová naposledy telefonovala svojej matke 16. júna 2012. Odvtedy sa jej neozvala, nepodala o sebe žiadnu správu a nie je známe miesto jej súčasného pobytu.

Handlová 21. marca (TASR)- Polícia opätovne žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej, tohto času 23-ročnej Monike Benčatovej a jej dcére Nine Benčatovej z Handlovej. Informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Po Monike a Nine, ktorá mala v čase zmiznutia rok, policajti z Prievidze pátrajú od júna 2012, pripomenula Antalová. "Monika Benčatová naposledy telefonovala svojej matke 16. júna 2012. Odvtedy sa jej neozvala, nepodala o sebe žiadnu správu a nie je známe miesto jej súčasného pobytu," doplnila.

Nezvestná žena je vysoká 173 centimetrov, štíhlej postavy. Má vzpriamené držanie tela a hnedé rovné vlasy dlhé po plecia. Možné však je, že má vlasy zafarbené na červeno. V nose má pírsing z bieleho kovu v tvare malej guľôčky, nachádza sa pravdepodobne na pravej strane nosa.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158," vyzvala trenčianska krajská policajná hovorkyňa.