Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Regióny

PEKNÝ ÚLOVOK: U Trnavčana našli drogy zodpovedajúce 1000 dávkam

Za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, môže byť 41-ročný Trnavčan odsúdený na 10 až 15 rokov odňatia slobody. Foto: TASR KR PZ v Trnave

Vyšetrovateľ muža obvinil a podal návrh na jeho väzobné stíhanie. Muž už bol za drogy v minulosti právoplatne odsúdený.

Trnava 11. februára (TASR) – Za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, môže byť 41-ročný Trnavčan odsúdený na 10 až 15 rokov odňatia slobody. Trnavskí kriminalisti pri zásahu v okrajovej časti Trnavy u neho zadržali plastové vrecko s obsahom zodpovedajúcim 1000 jednorazovým dávkam drogy v hodnote viac ako 5000 eur. Informovala o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

Kriminalisti následne vykonali aj domové prehliadky, počas ktorých zaistili viaceré predmety súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. V súvislosti s týmto prípadom naďalej preverujú aj ďalšie osoby,“ doplnila polícia. Vyšetrovateľ muža obvinil a podal návrh na jeho väzobné stíhanie. Muž už bol za drogy v minulosti právoplatne odsúdený.