Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Petržalčania môžu v pondelok opäť diskutovať so starostom online

Starosta Vladimír Bajan. Foto: TASR/Martin Baumann

Vladimír Bajan bude obyvateľom k dispozícii počas poobednej hodiny od 13:00.

Bratislava 2. novembra (TASR) – Obyvatelia najväčšej bratislavskej mestskej časti (MsČ) môžu v pondelok 5. novembra opäť diskutovať so starostom Vladimírom Bajanom prostredníctvom internetu. Na otázky, pripomienky či návrhy im odpovie od 13.00 do 14.00 h na oficiálnej stránke MsČ Petržalka www.petrzalka.sk v sekcii ONLINE DISKUSIE.

Občanov pri rozhovoroch so starostom najviac zaujíma ich bezprostredné okolie. Na poslednej online diskusii 1. októbra sa pýtali napríklad na opravu ciest a dopravu, stavebné aktivity, parkovanie a parkovaciu politiku, sťažovali sa aj na hluk z reštaurácie alebo sa pýtali na zákon o čiernych stavbách. Jeden z obyvateľov starostu upozornil aj na portál www.odkazprestarostu.sk, prostredníctvom ktorého vyzývajú občania samosprávy, aby si všimli problémy v okolí ich bydlísk.

Diskusie na internete spustila samospráva vlani na jar a majú mesačnú periodicitu. V sekcii ONLINE DISKUSIE si môžu Bratislavčania prečítať aj to, čo ostatných obyvateľov zaujímalo v predošlých diskusiách.