Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 28. máj 2024Meniny má Viliam
< sekcia Regióny

Petržalka pozmenila pravidlá pri vybavovaní rybárskeho preukazu

Ilustračné foto. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Žiadosti o vydanie rybárskeho preukazu je potrebné posielať elektronicky prostredníctvom e-mailovej adresy.

Bratislava 25. apríla (TASR) – Bratislavská Petržalka nezabúda ani v tomto období na rybárov, v rámci preventívnych opatrení v súvislosti s novým koronavírusom však pozmenila pravidlá pri vybavovaní rybárskeho preukazu. Samospráva o tom informuje na svojej webovej stránke.

Žiadosti o vydanie rybárskeho preukazu je potrebné posielať elektronicky prostredníctvom e-mailovej adresy lubica.borsova@petrzalka.sk. Potrebné údaje k žiadosti nájdu záujemcovia na webe, rovnako aj spôsob úhrady za jeho vydanie. Po zaplatení poplatku vydá finančné oddelenie miestneho úradu výpis, na základe ktorého bude miestny úrad žiadateľa kontaktovať.

"Pre opatrenia spojené s ochorením COVID-19 nie je možné osobne vydávať rybárske lístky priamo v pokladnici mestskej časti, žiadateľovi bude rybársky lístok vydaný v podateľni miestneho úradu na prízemí," poznamenáva mestská časť, ktorá zároveň zverejnila aj informácie na vydanie detských rybárskych lístkov. V takom prípade je potrebné stiahnuť z webovej stránky oddelenia životného prostredia tlačivo so súhlasom zákonného zástupcu na vydanie rybárskeho lístka pre maloleté dieťa do 15 rokov a odoslať ho na e-mailovú adresu lubica.borsova@petrzalka.sk