Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

Plávanie v Prievidzi je počas prázdnin za symbolickú sumu

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk

Rozšírenie zľavneného vstupného i na ďalšie zimné mesiace mesto podľa primátorky vyhodnotí podľa záujmu a zváži.

Prievidza 26. decembra (TASR) - Samospráva Prievidze pripravila počas decembra i vianočných prázdnin dve akcie pre športujúcu verejnosť. Za symbolickú sumu môžu využiť korčuľovanie na zimnom štadióne, znížené vstupné majú i na mestskú plaváreň.

"Mesto sa snažilo obyvateľom vynahradiť aj to, že nemáme verejné korčuľovanie na námestí a priblížili sme im a zlacnili pre nich dve športoviská - zimný štadión a plaváreň," uviedla primátorka Katarína Macháčková.

Služby na zimnom štadióne budú môcť obyvatelia podľa nej využiť za jedno euro počas vianočných prázdnin, na mestskej plavárni za 1,50 eura do konca decembra, a to počas hodín, ktoré sú na to určené.

Presný rozpis korčuľovania nájdu obyvatelia na stránke Technických služieb mesta Prievidza i na webe mesta. Rozšírenie zľavneného vstupného i na ďalšie zimné mesiace mesto podľa primátorky vyhodnotí podľa záujmu a zváži. "Budeme sa snažiť hľadať v prevádzke priestor, aby sme mohli služby poskytovať v tých podmienkach ako v decembri," dodala Macháčková.