Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Regióny

Po čelnej zrážke dvoch áut ošetrovali záchranári päť ľudí

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Podľa predbežných informácií prešiel vodič auta Daewoo Nexia do protismeru, kde sa čelne zrazil s vozidlom Volkswagen Transporter. Pri nehode sa ťažko zranili obidvaja vodiči a jeden spolujazdec.

Nitra 21. mája (TASR) – Po čelnej zrážke dvoch osobných automobilov ošetrovali záchranári päť zranených ľudí. Autonehoda sa stala dnes večer približne o 18. hodine na ceste medzi Demandicami a Šarovcami v okrese Levice.

K nehode letela nitrianska posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby AIR - TRANSPORT EUROPE, informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Sylvia Galajda.

„Leteckí záchranári ošetrili 56-ročného muža z Nesvád, ktorý mal vážne zranenia viacerých častí tela. Vrtuľníkom ho transportovali do Fakultnej nemocnice v Nitre,“ uviedla. Ďalších pacientov záchranári sanitkami previezli do nemocníc v Šahách a Leviciach.

Podľa predbežných informácií prešiel vodič auta Daewoo Nexia do protismeru, kde sa čelne zrazil s vozidlom Volkswagen Transporter. Pri nehode sa ťažko zranili obidvaja vodiči a jeden spolujazdec z Volkswagenu.