Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Po nehode medzi Budmericami a Báhoňom sú dve ťažko zranené

Medzi obcami Bajč a Pribeta v okrese Komárno došlo k zrážke jedného osobného vozidla, dodávky a policajného vozidla. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave/Facebook

Vodička auta Alfa Romeo s dunajskostredským evidenčným číslom prechádzala po ceste v smere z Budmeríc do Báhoňa. V pravotočivej zákrute dostala pravdepodobne šmyk a prešla do protismeru. Následne sa zrazila s vozidlom Peugeot 206.

Bratislava/Budmerice 11. júla (TASR) – Medzi obcami Budmerice a Báhoň v okrese Pezinok sa v stredu ráno stala dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala dve ťažko zranené. K čelnej zrážke dvoch áut došlo na ceste tretej triedy, úsek je dočasne neprejazdný. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Podľa doterajších informácií prechádzala vodička auta zn. Alfa Romeo s dunajskostredským evidenčným číslom po ceste v smere z Budmeríc do Báhoňa. V pravotočivej zákrute z doposiaľ presne nezistených príčin dostala pravdepodobne šmyk a prešla do protismeru. Následne sa zrazila s vozidlom zn. Peugeot 206 s pezinským evidenčným číslom.

"Ťažko zranená vodička vozidla Alfa Romeo bola záchranárskym vrtuľníkom prevezená do jednej z bratislavských nemocníc a zranená vodička vozidla zn. Peugeot prevezená službou rýchlej zdravotnej pomoci do nemocnice v Trnave," doplnila Mihalíková. Dychová skúška alkohol u druhej vodičky nepotvrdila, prvej vodičke bol nariadený odber krvi.

Škoda bola predbežne vyčíslená na 5000 eur. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody sa vyšetrujú.