Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Vodič skončil v priekope, prevrátil sa na strechu

Hasič stojí pri osobnom aute, ktoré havarovalo v považskobystrickej mestskej časti Šebešťanová v utorok 13. decembra 2022. Foto: TASR - KR HaZZ v Trenčíne

Vodič vyviazol bez zranení. Hasiči preverili jeho zdravotný stav, vozidlo stabilizovali a vykonali požiarno-bezpečnostné zabezpečenie miesta udalosti.

Považská Bystrica 14. decembra (TASR) – Štyria profesionálni hasiči z Považskej Bystrice zasahovali v utorok (13. 12.) pri dopravnej nehode v považskobystrickej mestskej časti Šebešťanová. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Automobil podľa neho skončil v priekope vedľa cesty prevrátený na strechu. Vodič vyviazol bez zranení. Hasiči preverili jeho zdravotný stav, vozidlo stabilizovali a vykonali požiarno-bezpečnostné zabezpečenie miesta udalosti.

Po zdokumentovaní udalosti políciou hasiči pomocou lanového navijaka prevrátili automobil späť na kolesá a presunuli na krajnicu. K úniku prevádzkových kvapalín v dôsledku dopravnej nehody nedošlo.