Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

Budúci víkend bude úplne uzatvorená D1 v úseku križovatky Blatné

Ilustračná snímka Foto: TASR - Lukáš Grinaj

V čase uzávery bude podľa NDS doprava presmerovaná obchádzkovými trasami.

Bratislava 21. apríla (TASR) - Počas budúceho víkendu bude od soboty 29. apríla od ranných hodín do nedele 30. apríla do večerných hodín úplne uzatvorená diaľnica D1 v úseku križovatky Blatné. Uzávera bude podľa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) z dôvodu osádzania nosníkov mosta nad diaľnicou D1 pri obci Blatné.

"V prípade nepriaznivých klimatických podmienok je stanovený náhradný termín," upozorňujú diaľničiari. Alternatívny termín je teda stanovený na víkend 6. mája a 7. mája 2017 v rovnakých hodinách.

"NDS bude o prípadnej zmene termínu včas informovať," avizovala diaľničná spoločnosť. Pravý jazdný pás bude uzavretý v úseku od Blatného približne v 29,5 kilometri (km) po Voderady v približne 43,5 km s celkovou dĺžkou uzavretej časti asi 14 kilometrov. Ľavý jazdný pás bude uzatvorený od Trnavy približne v 49,8 km po Blatné približne v 29,5 km s celkovou dĺžkou uzavretej časti asi 20 kilometrov.

V čase uzávery bude podľa NDS doprava presmerovaná obchádzkovými trasami. Tie budú vedené v dotknutom úseku diaľnice D1 po ceste I/61, I/62, súbežných cestných komunikáciách v meste Trnava a po rýchlostnej ceste R1.